Thon Hotel Tønsberg Brygge

Midt i Tønsberg sentrum vil du finne et av de mange hotellene til hotellkjeden Thon. Disse hotellene er kjent for sine rimelige priser og høye kvalitet.

Thon Hotel Tønsberg Brygge tilbyr nettopp dette, til en rekke ulike mennesker. Her vil du for under en tusenlapp om dagen kunne bo midt i en av Norges eldste byer på budsjett, men allikevel i god stil. Planlegger du å bli værende en stund kan vi anbefale hotellets suiter, med eget soveværelse, sofakrok, spisested, og en vakker utsikt over havnen eller byen. Under finner du en liste over ulike typer rom hotellet tilbyr.

  • Standard Room Single
  • Standard Room Double
  • Superior Room
  • Suite

Fasiliteter

Thon Hotel har som regel å alltid ta nye gjester godt imot fra første stund. Dette gjelder fra første stund, med tjenester som bagasjeoppbevaring helt til du reiser og mulighet for sen utsjekk ved kapasitet. Under ditt opphold vil du nok også få oppleve de andre gode tjenestene og fasilitetene hotellet kan tilby, som treningsrommet og den gode frokosten. Thon Hotel Tønsberg Brygge har gjort sitt beste for å starte dagen din på best mulig vis, og dette gjenspeiles i de gode anmeldelsene av hotellet. Her serveres det aldri gamle knekkebrød eller sur kaffe til frokosten!

Rommet ditt vil også kunne tilby deg det du trenger under et opphold i Tønsberg, enten du er her for å dra på festival eller på jobbreise. I tillegg til den myke sengen kan du på rommet finne blant annet trådløst internett, og en TV med en rekke kanaler tilgjengelig. Skulle du bli sulten vil minibaren og vannkokeren på rommet lett kunne løse dette. Badet ditt vil så klart også være utstyrt med det du trenger, fra toalettartikler som såpe og sjampo, til hårføner og strykesett. Renhold gjennomføres på alle rommene på hotellet hver dag.

På jobbreise?

Med beliggenhet sentralt i Tønsberg er Thon Hotel Tønsberg Brygge et naturlig valg for ansatte på jobbreiser. Her kan du føle deg som hjemme, selv langt hjemmefra. Hotellet tilbyr god standard på rom til en billig pris, og en komplett tjeneste i form av frokostbuffe, treningslokale, bar, Wi-Fi, klesrens, vaskeritjeneste, gratis kaffe og aviser samt bagasjeoppbevaring. Rommene i alle størrelser kommer selvfølgelig også med TV og en arbeidsplass. Leter du etter lokaler for å holde møtene selv, kan hotellet også tilby dette. I samarbeid med nabolokalet, Tollboden Spiseri, kan du skaffe møtelokaler eller middagsselskap for opptil 150 gjester.

Din byguide

Dersom du ønsker å oppdage Tønsberg og området rundt, er Thon Hotel Tønsberg Brygge den perfekte basen for deg og resten av reisefølget. Med sentral beliggenhet vil du herfra kunne nå flere sentrale severdigheter til fots, eller kunne reise med kollektivtransport fra byens knutepunkt. Personlig kan vi anbefale å utforske rester fra den tidlige beboelsen i Tønsberg, i form av ruiner og båter fra vikingtiden. Sage Oseborg, Slottsfjellmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum og Slottsfjelltårnet er alle nasjonale kunstskatter som er verdt å besøke. Thon Hotel er også den perfekte innkvarteringen dersom du skal besøke den populære Slottsfjellfestivalen.

Mat og drikke

Thon Hotel tilbyr en god frokostbuffe som passer perfekt før utforsking av byen eller før et tidlig møte. Buffeen er på hverdager åpen fra 06:30 til 09:30, med senere åpningstider i helgene. For måltider etter frokost kan Tollboden Spiseri anbefales. Med kort avstand fra hotellet og med god mat, er dette det perfekte stedet å spise en middag før turen går videre til baren på hotellet.