Kjerringøy Bryggehotell: Bo ved sjøen

Nord for Bodø og like utenfor Sjunkhatten nasjonalpark finner du Kjerringøy Bryggehotell, lokalisert idyllisk til ved sjøkanten. Her kan du bo i enten sjøhytter eller på hotellrom på bryggen, med uhindret utsikt utover havet mot Lofoten. Dette er stedet å overnatte dersom du ønsker frisk sjøluft og lokale delikatesser fra sjø og land.

Kjerringøy Bryggehotell har adresse i Kaiveien, 8093 Kjerringøy, og er lett å ankomme via fylkesvei 571. Hotellet passer perfekt enten du reiser i jobbsammenheng eller med familien på ferie. Her kan alle finne seg til rette!

Et alternativ for alle

På Kjerringøy Bryggehotell finnes det mange spennende muligheter. Det er mulig å holde kurs og konferanser på hotellet om du reiser dit i jobbsammenheng, men hotellet – og spesielt sjøhyttene – passer også perfekt hvis du ønsker en avslappende ferie. Det er også rom for avslapping for deg som reiser i jobbsammenheng, for nå tilbyr Kjerringøy Bryggehotell badestamper til alle sine konferansegjester. Nyt det varme vannet mens du ser på den flotte utsikten over sjø og nordlys. Nordlyset er faktisk en av hovedattraksjonene på dette vakre stedet i nord, og tiltrekker mange gjester fra fjern og nær.

Midnattssol og nordlys

Hvis du sjekker inn på Kjerringøy Bryggehotell kan du se fram til vakre naturfenomener som perler på en snor. Nordlyset virker fortryllende på de fleste, enten de kommer fra Norge eller utlandet. Sjansen for å se nordlyset er størst dersom du besøker Kjerringøy mellom september og april. I så fall bør du kikke opp på himmelen mellom klokken 20:00 og 02:00 om natten, da lysfenomenet er på sitt sterkeste. Om sommeren kan du oppleve midnattssolen, da solen aldri går ned i sommermånedene. Lyse og lange netter inviterer til mye moro på Kjerringøy Bryggehotell!

Hotellrommene

På Kjerringøy Bryggehotell finner du ni ulike hotellrom. Disse er romslige og holder høy standard, noe som betyr at du nesten garantert vil finne deg godt til rette. I første etasje vil du finne soverom med dobbeltseng, bad, TV-stue og en egen balkong med fantastisk utsikt over Steigen, Kjerringøy havn og Lofotveggen. Her kan du nyte nordlyset på nært hold. I andre etasje finner du et ekstra soverom med to enkeltsenger, samt et loftsvindu du kan kikke på nordlyset gjennom. Hotellrommene er totalt 42 kvadratmeter store, og gratis Wi-Fi er inkludert.

Sjøhusene

I tillegg til hotellrommene, disponerer Kjerringøy Bryggehotell ni sjøhus. Disse er lokalisert like ved siden av hotellet, og er fullt utstyrt med alt du måtte trenge for å kunne nyte en ferie ved sjøen. Standarden er høy og interiøret moderne. Sjøhusene har to etasjer, og du vil disponere tre soverom, balkong og eget bad. Ettersom hvert soverom har to senger, er det plass til seks personer i hyttene. Fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer er inkludert, samt TV-stue og en stor veranda med flotte utemøbler. Her kan du boltre deg på 78 kvadratmeter, og Wi-Fi er inkludert!

Lokale delikatesser serveres

På restauranten som tilhører Kjerringøy Bryggehotell vil du kunne nyte lokale delikatesser fra nærområdet. Det er mye fisk i havet i nærheten, samt elg. Under jaktsesongen om høsten kan du nyte ferskt elgkjøtt som tilberedes med det herligste tilbehør du kan tenke deg. Du bør også smake på villsauen som kommer fra Solheim Gård, lokalisert på Fjære – som også ligger på Kjerringøy. Nyt de lokale rettene mens du ser på den flotte utsikten over havet. Her står de kulinariske opplevelsene i kø, så sørg for at du sjekker ut restauranten.