Scandic bryggen i Honningsvåg

Enten du reiser alene, sammen med noen du er glad i eller med en firbeint venn, vil du føle deg velkommen på Scandic Bryggen. Her kan du starte dagen med en smakfull frokost, etterfulgt av morsomme aktiviteter, eller en kaffe mens du sitter ute og nyter utsikten.

Kjører du selv parkerer du gratis, og har du elbil kan du også lade den her. Hvis du derimot liker å kjenne vinden i håret og frisk luft i ansiktet, anbefaler vi at du låner en sykkel ved hotellet for en morsom og aktiv dag utendørs. Her er noen av fasilitetene du ikke bør gå glipp av:

  • Frokost – alltid inkludert
  • Kafé, restaurant og bar
  • Treningsrom
  • Gratis parkering og egen ladestasjon for elbiler
  • Sykler til utlån

Økologisk frokostbuffe – en god start på dagen

Hva liker du å spise til frokost? Kanskje litt av hvert? Her finnes det i hvert fall noe for alle og enhver, det er det ingen tvil om! Det servers nemlig drøyt hundre energigivende, smakfulle frokostvarer hver morgen, og minst femten av disse er økologiske produkter. Det finnes også deilige alternativer for dem med allergier, samt vitamin-shots og et stort utvalg av frukt og grønt, noe vi virkelig setter pris på. Etter en god frokost er det godt å ta seg en kopp kaffe og sette seg utendørs for å nyte sola og lyden av havet og den lille byen.

Når du har fylt på med energi etter en god natts søvn og en frokost som kanskje ble litt for stor fordi det var så masse godt å velge mellom, er det på tide å ta fatt på dagen! Hvis du er glad i å ta bilder – enten det er med mobilen eller et lekkert kamera – sørg for at du har ladet opp batteriene, fordi Honningsvåg har mye vakker utsikt og flotte bygninger å by på. Du må selvsagt heller ikke glemme å knipse et bilde av det kjente Nordkapp-platået! Kanskje du til og med kan få noen til å ta et bilde for deg?

Byen i Nordkapp

Visste du at Honningsvåg, den lille byen i Finnmark med ca. 2 465 innbyggere, er Norges nordligste by, og en av verdens nordligste byer? Den ligger hele 71 grader nord. Så, hva kan du gjøre i denne lille byen? Som vi så vidt var inne på tidligere, kan du låne en sykkel ved Scandic Bryggen, noe som absolutt anbefales. Du bør heller ikke gå glipp av havnene, turistskipene, spisestedene, eller Nordkappmuseet som ligger i sentrum. Her er det massevis å gjøre, så du kan ha det moro eller slappe av dagen lang før du tar turen tilbake til hotellet igjen.

Kveldsro på Scandic Bryggen

Vi kan ikke nekte for at vi føler oss slitne, men tilfreds, etter en lang dag ute ved havet. Da er det godt å ta en tur til hotellrommet for å ta et forfriskende bad før du finner deg et koselig bord ved vinduet i restauranten på hotellet. Herfra ser du både havnen i Honningsvåg og utover Norskehavet, en utsikt som ikke kommer til å gå i glemmeboka med det første. Knips et par bilder og nyt middagen. Før du kryper til sengs, er det fint å avslutte kvelden i en godstol i lobbyen, med en drink fra baren og en god bok.

Scandic Bryggen – for alle anledninger

Enten du besøker hotellet gjennom arbeid eller er på ferie, har reist langt eller kort, tilbringer mange netter der eller bare én, gir Scandic Bryggen deg en god start og en trivelig avslutning på dagene dine i Honningsvåg. Dette, sammen med den lille byen i Finnmark sine havner, båter, turister og vakre utsikt, gjør at du nok får lyst til å ta turen hit igjen!