Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

I hjertet av Stavanger finner du idylliske hvite hus blandet inn med moderne bygninger. Blant disse finner du Clarion Collection Hotel Skagen Brygge. Langs bryggen vil du kunne nyte den friske sjøbrisen fra et hvitt hus av tre, mens du kan nyte luksus og moderne fasiliteter innenfor dørene.

Dette bryggehotellet har et tilbud for alle, enten du reiser med familien din eller reiser som ansatt på jobbreise. Med et vidt spekter av rom å velge mellom, kan du enten velge å leve godt på budsjett, eller spandere på deg litt ekstra luksus.

Romtilbud

På Clarion Collection Hotel Skagen Brygge kan du velge blant enkeltrom, dobbeltrom, superior dobbeltrom, suite eller deluxe dobbeltrom. Hotellet tilbyr rom for én til tre personer som generelt går fra en tusenlapp til et par tusen kroner per kveld, men du kan også ofte finne gode tilbud og prisreduksjoner. Alle rommene kommer med de samme gode fasilitetene og servicen du kan forvente deg fra et Clarion Collection-hotell, som tilgang til en buffet, daglig renhold, toalettsaker og mye mer. Alle rommene kommer også med godt design og kunst fra lokale kunstnere, og en fantastisk utsikt over Stavangers vakre brygge.

Fasiliteter

For å hjelpe deg med å føle deg hjemme i Stavanger by, kan Clarion Collection Hotel Skagen Brygge tilby en rekke fasiliteter som gjør livet på Skagenkaien optimalt. Dette inkluderer selvfølgeligheter som gratis trådløs internett, god service og frokostbuffe. Men du har også tilgang til fasiliteter som et treningsstudio, «afternoon tea» og kveldsmat. Denne kombinasjonen er en perfekt mulighet til å ta en rask treningsøkt, og deretter spise deg mett gratis. Dersom du reiser til Stavanger med enten bil eller kjæledyr, vil hotellet også tilby tjenester for å gjøre alle parter fornøyde.

Mattilbud

På Clarion Hotel på Skagen Brygge vil du aldri måtte gå sulten. Fra tidlig om morgenen er alle gjester velkomne til frokostbufféen som serverer smakfull mat og drikke. På ettermiddagen kan du lindre søtsuget ditt med kaffe, te og et bakverk. På kvelden trenger du ikke å legge deg sulten når hotellet tilbyr kveldsmat i form av suppe, salat og en varmrett. Alt inngår selvfølgelig i prisen du betaler for ditt hotellrom, uansett hvilken romtype du har. Hvis du ønsker å spise i byen kan resepsjonen komme med gode tips til restauranter.

Din byguide til Stavanger

Dette bryggehotellet ligger i hjertet av Stavanger by, og er det perfekte stedet å bo for å utforske byen nærmere. Resepsjonen kan gjerne hjelpe deg med å bestemme hvor du skal ta dagsutflukten din, men vi anbefaler å sette opp en liste før ankomst. Vi kan selv anbefale en gåtur gjennom gamlebyen, oppleve gatekunsten i byen, Vitenfabrikken og MingarWalker glassblåseri. Du kan også besøke nærliggende fjorder og fjell hvis du ønsker deg en aktiv dagstur. Hvis du bor på bryggehotellet til Clarion vil du finne mange avganger med kollektivtrafikk for å kunne oppleve regionen.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på Skagenkaien i Stavanger, en sentral beliggenhet både om du er en turist eller om du er på jobbreise. Dette gjør det lett for deg å finne fram til hotellet enten du ankommer byen med fly, båt, tog eller buss. For eksempel kan du nå hotellet fra togstasjonen med en kort spasertur gjennom byparken og forbi monumentene. Dette betyr også at det er lett å komme seg rundt i byen uten bil. Hvis du heller vil leie en bil kan hotellet også tilby sentral parkering for en daglig avgift.